Golfbaan ‘De Hildenberg’


Uniek: een eigen golfbaan en niet duur

Golfbaan De Hildenberg goedkoopste met laagste greenfee volgens onderzoek Golf Weekly en een beoordeling van 7,3 volgens Leading Courses en behoort daarmee tot de beste 4 golfbanen banen met lage greenfees. 

De villa’s op Buitenplaats De Hildenberg liggen rondom een 9-holes B-status golfbaan. De baan is bijzonder mooi aangelegd met hoogteverschillen en diverse water- en zandpartijen. Verder is er een clubhuis aanwezig en een overdekte tweelaagse driving range met ruime oefenfaciliteiten. Buitenplaats De Hildenberg biedt hiermee de ideale vakantieplek voor de beginnende én ervaren golfer. 

De greenfeeprijzen staan op de pagina prijzen.

U kunt op Buitenplaats De Hildenberg ook golfles nemen en zelfs uw GVB halen.

Golfen in de omgeving.
De omgeving van Appelscha is een waar golfersparadijs. U treft hier verschillende 18 holes golfbanen aan, zoals Burggolf in St. Nicolaasga, Lauswolt in Beetsterzwaag, Havelte en Gelpenberg in Aalden, Martensplek in Tiendeveen en De Compagnie in Veendam. De Drentse Golf en Countryclub bij Assen biedt zelfs 27 holes. Zie de links voor de mogelijkheden.

 
» wwww.golfclubdehildenberg.nl

Actueel weerWillekeurige regio link

Appelscha-Outdoor
(Sport & recreatie)
Appelscha-Outdoor is een organisatie die buitensport activiteiten organiseert voor een ieder die lekker actief bezig wil zijn en die op een actieve manier kennis wil maken met het Drents Friese Wold. Initiatiefnemers van Applscha-Outdoor zijn Silphen Dijkstra en Jan de Roos. Beide vonden dat er in een omgeving als Appelscha een bedrijf thuis hoort dat op een educatieve en actieve manier de natuur onder de aandacht brengt van een ieder die ervoor openstaat.
»» www.appelscha-outdoor.nl